Nyheter - L'Oreal Cosmetics Brands jobber med oss

L'Oreal Cosmetics Brands jobber med oss

Fra november 2021 mottok vi en henvendelse fra den indiske avdelingen av L'Oreal-merket til i dag, vi har hjulpet med å håndtere ulike salgsfremmende gaveplaner for mer enn 10 L'Oreal-merkekosmetikk.
Enten materialet er fra bomull, PU, ​​fløyel eller ekte skinn, eller til den nyeste maisfløyel.

Uansett fra prøvetiden, den raske responsen fra tjenesten, og fleksibiliteten til bestillingen, eller bruken av materialer, samt bekreftelsen av fargen, oppfølgingen av kvaliteten og aktualiteten til leveringen .
Vi har samarbeidet fullt ut med L'Oreal-merkets kampanjer for kvinnedagen 8. mars, samt den daglige pakkingen av hudpleieprodukter.
Vi er i poser, så vel som kosmetikkvesker, reisekosmetikkvesker, reisevesker, alle slags reklamevesker, handleposer, etc.
Faktisk, ikke bare L'Oreal-merket, vi har også samarbeidet med mange store merker, som vinposer, nettingposer, koppsett, skolesekker, isposer, etc.
Vi er et handelsselskap med spesielt sterk helhetsstyrke, med stabile samarbeidsleverandører utover din fantasi, slik at vi fleksibelt kan håndtere bestillingene du kommer med og gi stabil kvalitet.
I dag velger du oss, i morgen lager vi deg.
new


Innleggstid: 22. februar 2022